Zoeklicht on Tour – Enschede

.

Het Zoeklicht bestaat 100 jaar! Om met zoveel mogelijk mensen dit jubileumfeest te vieren, maakt Het Zoeklicht een rondtour door alle provincies van Nederland.
Er worden mooie avonden gehouden met woord en zang. Theo Niemeijer zal spreken over het thema ‘Hem blijven verwachten’ en Joke Buis verleent haar muzikale medewerking.

  • De Schuilplaats, Hertmebrink 8, Enschede
  • Donderdag 19 maart
  • 20.00 uur (inloop vanaf 19:15 uur)

Voorafgaand is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met een kopje koffie/thee en u kunt dan ook de boeken- en infokraam van Het Zoeklicht bezoeken. De toegang is gratis.


Over Het Zoeklicht


Naast het mede oprichten van de NCRV, het samenstellen van de zangbundel en het organiseren van talloze evangelisatiebijeenkomsten, begon Johannes de Heer op 1 juli 1919 met het tijdschrift Het Zoeklicht. Zijn doel was de Bijbel te onderzoeken en te letten op de tekenen van de tijd. Johannes de Heer was daarmee één van de weinigen die in het herstel van Israël de vervulling van Bijbelse profetieën zag.

Nu, na honderd jaar, is Het Zoeklicht nog steeds actueel en springlevend. Het blad is in de loop der jaren naar onze tijd aangepast en ziet er modern en eigentijds uit. De inhoud is echter gelijk gebleven. Het gaat nog steeds om dezelfde boodschap van: ‘Verzoening, Vervulling en Verwachting’, waarbij de nadruk ligt op de spoedige wederkomst van Christus.

Meer informatie is te verkrijgen via www.zoeklicht.nl of via 0343 – 41 33 00.

 

Zoeklicht on tour

 

Terug naar Home