Werkgroep Elim

.

Op gepaste nabijheid van ander halve meter...

In deze ingrijpende en heftige omstandigheden neemt de druk op gezinnen maar ook op alleenstaanden toe. Daarbij zijn er veel kwetsbare mensen die door alle beperkende maatregelen nog meer in een isolement en veelal ook in grotere eenzaamheid terecht zijn gekomen.

In de missie van werkgroep Elim komen wij daar ook mee in aanraking en dan is het des te meer van belang dat wij er in alle bescheidenheid voor een aantal gezinnen en alleenstaanden mogen zijn, zij het momenteel op een aangepaste wijze vanwege de gedrags-en omgangsregels die ons allen door de overheid zijn aangegeven.

Wij hebben daarom op gepaste nabijheid van anderhalve meter de voedselpakketten met drie Elim-vrijwilligers ingepakt en ‘s avonds bij de mensen thuis bezorgd . Voor de moeders was er dit keer een leuk moederdag-presentje  bij en wij willen dat in juni voor de vaders doen. Het was hartverwarmend om tijdens de bezorging van de voedselpakketten de verschillende reacties van de ontvangers te zien en te horen! Iemand gaf aan dat de Huiskamerochtend van de Schuilplaats erg gemist wordt. Een jonge moeder die heel enthousiast reageerde op het moederdag-presentje. Zelfs iemand die op de uitkijk stond en heel blij en dankbaar het voedselpakket in ontvangst nam.

Wij bemerken hierdoor dat het werk van Elim erg wordt gewaardeerd, juist nu in deze ingrijpende omstandigheden. En het bijzondere is dat wij er zelf ook door bemoedigd worden.

 

 Terug naar Home