Over onze gemeente

De Vrije Baptisten Gemeente ‘de Schuilplaats’ bestaat al sinds 1985. Ons kerkgebouw aan de Hertmebrink opent zijn deuren voor iedereen, of je de Here Jezus nu al kent of Hem wilt leren kennen.

Wij koesteren de samenstelling van jong en oud in de gemeente. Want iedereen hoort zich bij ons thuis te voelen. Het is voor ons belangrijk dat wij als gemeente een plek zijn waar liefde en warmte gegeven en gevonden kan worden en dat dus Gods liefde altijd centraal staat. Daar handelen wij dan ook naar.

Niet alleen binnen onze gemeente willen wij Gods liefde delen. Wij zien het als onze roeping om zowel in de wijk als in de rest van Enschede mensen te vertellen dat ze kostbaar zijn in de ogen van God. Met blijdschap willen wij hen laten weten dat Jezus ook voor hen gestorven is. God houdt van u en jou!

We hebben liefde voor Gods volk Israël en voelen hiermee een verbondenheid. Want hebben wij niet uit dit volk de Here Jezus en Gods Woord ontvangen? Dat Jezus terugkomt is voor ons bovendien een vaststaand feit en iets waar wij als gemeente naar uitzien.

 

 

 

Terug naar Home