Marriage Course

op

Tijd voor elkaar maken blijkt de sleutel tot een gelukkige relatie, zo wijst onderzoek uit.

Het is heel waarschijnlijk dat jullie de afgelopen maanden veel tijd met elkaar hebben doorgebracht! Door het coronavirus moesten we thuis werken, onze kinderen thuis lesgeven en konden we niet gemakkelijk de deur uit om zomaar even wat te drinken in de stad. Het ging anders dan daarvoor en dat leverde vast ook druk en stress op!

Misschien ben je eraan toe om weer eens samen erop uit te gaan. Dan hebben we goed nieuws!

Wat is de Marriage Course?

Een Marriage Course bestaat uit zeven avonden. De focus ligt op jullie twee. De cursus doen jullie tegelijk met andere stellen, maar het bespreken van de thema’s doe je altijd met z’n tweeën ...

Op 23 september is er een informatieavond voor de Marriage Course van 20.00 -21.30 uur.

We vertellen en laten zien op die avond waar de Marriage Course over gaat. Ook bespreken we praktische dingen rond de cursus. Het is nog niet helemaal duidelijk waar we de cursus gaan houden. In ieder geval in Enschede en heel waarschijnlijk in een gezellige kerkzaal. Dus niet in een restaurant, zoals andere jaren. We kiezen daarvoor om zo de cursusprijs te kunnen verlagen. We zijn van plan om de Marriage Course zelf te organiseren op de volgende woensdagavonden:

  • 7 oktober  2020
  • 21 oktober  2020
  • 18 november 2020
  • 6 januari 2021
  • 20 januari 2021
  • 3 februari 2021
  • 17 februari 2021

Deze avonden zijn (inclusief een maaltijd) van 19.00 - 22.00 uur. We zullen bij het organiseren van de cursus rekening houden met de dan geldende richtlijnen in verband met corona.

Kijk voor meer informatie op www.marriagecourse.nl.

Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan krijg je ook te horen waar de informatieavond zal zijn.

<< Terug naar Home