Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Wekelijkse weergave

07 Juni 2020 - 13 Juni 2020
  07 Juni 2020 - 13 Juni 2020
07 Juni
09 Juni
12 Juni
  • 21:00 - 23:59  Nacht van Gebed 

    Bid thuis mee met indrukwekkende video’s en inspirerende verhalen.

    Meld je aan op opendoors.nl/nacht

     

    Juist in deze bijzondere tijd, waarin we niet zomaar als groep samen mogen komen, kunnen we wel blijven bidden.

    Gewoon vanuit ons huis. Want waar we ons ook bevinden, de Here God hoort onze gebeden. Daarom gaat de Nacht van Gebed van Open Doors dit jaar gewoon door, maar op een andere, nieuwe manier.

    Vanuit huis kun je tijdens een vier uur durende livestream samen met ons bidden, zingen, kijken naar indrukwekkende video’s en luisteren naar korte toespraken.

    We verbinden ons tijdens de Nacht van Gebed met onze vervolgde broeders en zusters in de wereld, maar juist in deze tijd ook met elkaar.

    Bid je dit jaar mee? Ga naar opendoors.nl/nacht voor meer informatie en meld je aan, als individu of als gezin. Dan ontvang je voor 12 juni de link naar het gebedsboekje dat gebruikt wordt tijdens de livestream.

13 Juni
  • 00:00 - 01:00  Nacht van Gebed 

    Bid thuis mee met indrukwekkende video’s en inspirerende verhalen.

    Meld je aan op opendoors.nl/nacht


    Juist in deze bijzondere tijd, waarin
    we niet zomaar als groep samen mogen komen, kunnen we wel blijven bidden. Gewoon vanuit ons huis. Want waar we ons ook bevinden, de Here God hoort onze gebeden. Daarom gaat de Nacht van Gebed van Open Doors dit jaar gewoon door, maar op een andere, nieuwe manier.
    Vanuit huis kun je tijdens een
    vier uur durende livestream samen met ons bidden, zingen, kijken naar indrukwekkende video’s en luisteren naar korte toespraken. We verbinden ons tijdens de Nacht van Gebed met onze vervolgde broeders en zusters in de wereld, maar juist in deze tijd ook met elkaar. Bid je dit jaar mee? Ga naar opendoors.nl/nacht voor meer informatie en meld je aan, als individu of als gezin.
    Dan ontvang je voor 12
    juni de link naar het gebedsboekje dat gebruikt wordt tijdens de livestream.