Zending

Al vanaf de beginjaren van onze gemeente zijn we betrokken bij zendingswerk. Want het Evangelie is er niet om in een eigen kringetje te houden. Iedereen mag weten dat Jezus Christus ook voor hen is gestorven, zodat iedereen de kans krijgt om voor Hem te kiezen. Tijdens de kerkdiensten collecteren we geregeld voor het werk dat de zendelingen doen. Maar niet alleen in financieel opzicht ondersteunen wij hen. We staan daarnaast voortdurend biddend om de zendelingen heen.

 

Familie Bringsken

Brazilië

De familie Bringsken werkt onder de indianen en locals in de Mato Grosso in Brazilië. Dat heeft geleid tot de stichting van 12 gemeenten. Ook hebben zij daar zorgposten opgericht, bestaande uit een ziekenhuis en vijf gezondheidsposten.

Mike en Wilma Dwight

Azië en Europa

Mike en Wilma Dwight dienen de Heer in Azië en Europa met WEC International en WEC Betel (Bethel). Ze zijn betrokken bij zendingsconferenties, pastorale zorg, leiderschapstraining en bijbel onderwijs. WEC Betel werkt nu in 24 landen in meer dan 100 steden en helpt drugs- en alcoholverslaafden vrij te komen en een nieuw leven te beginnen in Jezus Christus.

 

 

 

Bart en Marthe

Zuid-Afrika

Bart en Marthe dienen momenteel op de FCE campus in Wolsely, Zuid-Afrika. Zij geven daar discipelschap- en missietrainingen aan studenten die het verlangen hebben om meer van God en Zijn plan met deze wereld te ontdekken. Voor meer informatie, zie hier