Vrouwenwerk

        

Speciaal voor de vrouwen van De Schuilplaats organiseren wij veel activiteiten. Wij vinden het belangrijk om elkaar te bemoedigen in ons leven met de Here Jezus. Door samen leuke, gezellige, maar ook leerzame activiteiten te ondernemen kunnen we elkaar steunen, bemoedigen en opbouwen in ons geloof. Twee keer per jaar organiseren wij een bijeenkomst voor alle vrouwen van De Schuilplaats. Daarnaast organiseren we maandelijks activiteiten voor kleinere groepjes vrouwen. Op dit moment zijn dat de 'Creatieve avond' en de 'Moeder ochtend'.

Samen met Jezus en met elkaar.

Creatieve avond

Iedere maand organiseren wij een creatieve avond voor alle vrouwen van De Schuilplaats. Je kunt je eigen creatieve werk meenemen, maar er zijn ook altijd creatieve werkjes waar je uit kunt kiezen.

Je kunt denken aan breien, haken, diamond painting, schilderen op nummer, naaien, tekenen, kaarten maken. Alles is mogelijk! En neem gezellig een vriendin mee.

 

Iedere 2e donderdag van de maand
19.30 – 21.30 uur
Kerkgebouw De Schuilplaats

Moeder ochtend

Om de week is er een moeder ochtend in De Schuilplaats. De kinderen kunnen gezellig met elkaar spelen, terwijl de moeders korte overdenkingen over actuele thema’s met elkaar bespreken. Hiervoor gebruiken we het boekje ‘100 bemoedigingen voor moeders’.

.

.

Om de week op woensdag (even weken)
10.00 uur
Kerkgebouw De Schuilplaats

  

 

.

Alle moeders zijn van harte welkom!