Jongeren

 Jongeren

 

 

Jonge Jeugd

Voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar is er op vrijdagavond om 19.00 uur Jonge Jeugd. Tijdens deze gezellige avonden is er ruimte voor zowel serieuze gesprekken als de nodige ontspanning. De avonden worden gehouden in de H@ngOut in ons kerkgebouw. Kom jij ook?

 

 

Bijbelklas

Jongeren die in klas 1 tot en met 3 van het voortgezet onderwijs zitten, zijn welkom om op maandagavond Bijbelklas te volgen. Tijdens deze interactieve avonden verdiepen de jongeren zich in verschillende thema's, zoals 'Wie is God?' en 'Bidden'.

 

 

Jeugd Appèl

Ben je 16 jaar of ouder? Dan ben je elke zaterdagavond om 19.30 uur van harte welkom bij het Jeugd Appèl. Samen met leeftijdsgenoten praten over God, de Bijbel en de dingen die jou bezighouden, afgewisseld met ontspanning en verschillende activiteiten. De avonden beginnen om 19.30 uur en vinden plaats in de H@ngOut.

 

 

 

Karakter

Karakter is bedoeld voor jongvolwassenen (20 tot 30 jaar) die behoefte hebben om met leeftijdsgenoten te praten over de inhoud van Gods Woord, het christelijk geloof en jouw rol als jonge christen in deze wereld. Niet alleen om de relatie met God te versterken, maar ook de relatie met elkaar.

De avonden beginnen om 20.00 uur en worden georganiseerd door gemeenteleden binnen de groep. Er is elke maand een verdiepingsavond en één keer in de twee maanden een ontspanningsavond. Meer info over de avonden en de planning? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.