Versoepelingen
 

Vanaf zaterdag 25 september wordt door de overheid de volgende stap in de corona versoepelingen doorgevoerd. Voor ons als gemeente heeft het positieve gevolgen en die willen we graag met u delen.

Vanaf zondag 26 september kunnen we als gemeente weer samenkomen op een manier die voelt als "normaal". Wat zijn we dankbaar dat Christus als Hoofd van de gemeente ons heeft bewaard in deze onwerkelijke corona periode!

Hieronder puntsgewijs de veranderingen die ingaan vanaf zondag a.s. : 

 
  • Het aanmelden voor de diensten is niet langer noodzakelijk.
  • Bij klachten roepen wij u op om thuis te blijven. Neem hierin uw verantwoordelijkheid!
  • We zullen niet vragen om een vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest. 
  • U hoeft niet langer 1,5 meter afstand te houden, maar het is wel verstandig. Het is belangrijk dat we hierin liefdevol en met respect omgaan met elkaar. Indien u graag afstand wilt houden t.o.v. de ander, leg dan op de stoelen naast u iets om dat duidelijk te maken. Kom hierin uw broeder of zuster tegemoet. In dit soort situaties mogen we de liefde van de Heere Jezus aan elkaar laten zien.
  • Het ventileren van ons gebouw blijft belangrijk en dus zal de ventilatie tijdens iedere dienst aan blijven staan. Dat zal ook bij wat kouder weer het geval zijn. 
  • De rijen stoelen zullen t.o.v. elkaar zo worden opgesteld dat gemakkelijk tussen de rijen gelopen kan worden.
  • Tijdens een Avondmaalsdienst zal het brood en de wijn door de oudsten en diakenen worden uitgedeeld. Hierbij wordt geen gebruik meer gemaakt van een mondkapje.
 
Nogmaals, we zijn dankbaar dat we op deze manier onze diensten mogen houden en zien er naar uit om met vele broeders en zusters samen te komen!
 

Terug naar Home

Bijbel tekst

Mededeling

Inzamelzondagen Elim

14:nov

12:dec