Kerk Open

.

Het is geweldig mooi om te zien dat Kerk Open in een bepaalde behoefte voorziet. Sommige broeders en zusters komen aan voor de gezelligheid anderen komen binnen voor een kort gesprek. Het is een informele ontmoeting waarin we met elkaar willen ervaren dat het goed is om elkaar in de kerk te ontmoeten. Soms een kort stukje uit de Bijbel op een ander moment muziek met of zonder zang en weer op een ander moment gezellig aan tafel of in gebed.

Van 9.00 tot 12.00 uur is er iemand aanwezig die de koffie en thee klaar heeft staan. Meestal is de voorganger ook aanwezig.

U zult begrijpen dat de persoonlijke gesprekken met de gastheer/gastheren, niet 1,5 uur kunnen duren dus vandaar dat we die proberen te beperken tot maximaal 20 minuten. Wanneer er behoefte is om langer in gesprek te gaan kan er nadien altijd een gesprek gepland worden. We waken daarmee met z’n allen dat er geen bezoekers langere tijd zonder gastheer zitten.

We hopen om elkaar zo te kunnen aanmoedigen en te kunnen bemoedigen om samen achter de Heere Jezus aan te gaan en Hem te volgen en te zoeken naar Zijn wil en Zijn weg in onze levens.

 

Een hartelijke groet,

Uw voorganger,

Gijsbert Tomassen

 

 

 

Terug naar Home

Bijbel tekst

Mededeling

Inzamelzondagen Elim

12:mei

09:jun

14:jul

11:aug

08:sep