MikeWilma Dwight

 

Beste vrienden,

Dit is alweer het laatste bericht voor het Gemeente blad. Het was in veel opzichten een jaar van hoogte- en dieptepunten, jaar in alles hebben we de nabijheid van de Heer ervaren. Hij is getrouw. Geweldig om zo'n Heer te kennen en mogen dienen.

Op 15 nov. kregen Esther en Richard een gezond zoontje, Benjamin Michael Gaius, laatste twee namen vernoemd naar de beide opa’s.

Olivia en Charlotte zijn dol op hun kleine broertje Ben. We zijn de Heer zo dankbaar voor ons zesde kleinkind. Wat een rijkdom. In januari verwachten Karen en Michael hun 2de kindje. Wilt u ook voor hen bidden, vooral voor Karens gezondheid. Met Kerst hopen we alle kinderen en klein kinderen hier te hebben voor een paar dagen. Gelukkig kunnen ze allemaal goed koken! We zien er naar uit. In december moet ik, Wilma, nog een MRI scan hebben omdat ik pas geleden uit ben gegleden. Gelukkig niks gebroken maar de x-rays lieten zien dat ik artrose heb in de rug en een MRI scan geeft een beter overzicht. We bidden dat de pijn spoedig minder word zodat het lopen en bewegen beter zal gaan. Van 3-31 jan. hopen we, DV, in Thailand te zijn voor een conferentie met collega’s uit een buurland die onder hele moeilijke omstandigheden werken in "hun" land waar de Heer hen heeft geroepen en voor pastorale zorg enz. We hopen echt dat we er heen kunnen vooral ook omdat het al een jaar geleden afgesproken is en de tickets gekocht zijn.

Bid vooral ook dat de ziektekosten-/ reisverzekering op tijd in orde komt en alle medische onderzoeken afgerond zijn voor die tijd.

Dank voor uw gebed, meeleven en steun over dit jaar. We wensen u allen rijk gezegende kerstdagen en Nieuw Jaar toe.
Leun steeds op Jezus sterke armen!


Veel zegen,
Mike en Wilma