MikeWilma Dwight

 

Beste allemaal,

Heel hartelijk dank voor gebed, e-mails en support. Dat was en is voor ons een grote bemoediging.

Vandaag 18 mei, zijn we weer naar de specialist geweest en het is te vroeg om Mikes galblaas te verwijderen i.v.m. de erge infectie. De operatie is nu gepland voor 7 juni en de drain moet er ook zolang in blijven. Ze hopen dat het per kijkoperatie gedaan kan worden, maar weten niet of dat mogelijk is. De liesbreukoperatie kan niet tegelijk gedaan worden, dus dat moet later nog gebeuren. We hebben ook alle spreekbeurten en training af moeten zeggen voor juni, maar hopen dat we in juli het werk weer op kunnen pakken. Mike voelt zich gelukkig weer aardig goed.

Dank en bid voor:

* Bid alstublieft dat de operatie op 7 juni door kan gaan en dat het met een kijkoperatie gedaan kan worden.

* We zijn de Heer dankbaar dat 2 echtparen die het Betel werk in Azië leiden een nieuw visa kregen voor 5 jaar. Dit is een wonder vooral omdat het ontzettend moeilijk is voor verschillende landen.

*Het werk in Mongolië gaat goed vooruit en ze zijn bezig om een vierde centrum te openen dicht bij de grens van een ander land.

Bid voor Ganbat en zijn vrouw die het werk daar leiden. Het is een hele verantwoordelijkheid.

* In Nepal hebben we 3 huizen vol met mannen die van de alcohol en/ of drugs af willen. De leiders zijn van Betel India maar we hebben Nepalese leiders nodig die het werk voort kunnen zetten.

Hartelijke groeten van

Mike en Wilma