MikeWilma Dwight

Beste allemaal,

Hartelijk dank voor de vele gebeden, bemoedigingen, steun in de laatste weken. Mike heeft geen pijn meer en er is geen infectie bij

gekomen. Hij voelt zich lichamelijk ook sterker en moet oppassen om niet teveel te doen !!

Bid a.j.b. voor Wilma die een hernia in haar nek heeft (“hernia-cervicale schijf”) en alhoewel het met medicijnen wat opknapt, zou het fijn zijn dat de ontsteking in haar schouder en nek helemaal genezen zal.

We hopen, DV, vanaf april tot eind juni in Engeland en een week in Nederland te zijn. We komen dan DV op 27 mei in de ochtenddienst in de Schuilplaats en Mike hoopt dan een getuigenis te kunnen doorgeven. Dan direct deskundig vertaald door Paul van Dijk!

Afgelopen week hoorden we van vrienden uit 3 verschillende landen dat de regeringen in hun gastlanden strengere wetten in gaan voeren. Het wordt daardoor steeds moeilijker om er te blijven werken.

De gezinnen hebben veel stress als de politie, vaak laat in de avond of ‘s nachts, komt kijken wie er allemaal op dat adres woont, wat er gedaan wordt enz. enz.

We zagen bij een gezin heel duidelijk dat een van hun kinderen er erg onder leed. Dat gezin heeft besloten dat het beter was om naar hun eigen land terug te gaan. Ze willen de Heer full-time blijven dienen maar zeer waarschijnlijk in een "open" land.

De tijd is kort. Meer dan ooit moeten we de kansen grijpen die de Heer ons geeft!

Hartelijke groeten en Gods zegen,

Mike en Wilma