MikeWilma Dwight

 

Beste broeders, zusters en jongelui,

Voordat we naar de conferentie in Betania, Ciudad Real in Spanje gaan, willen we nog graag een paar gebedsonderwerpen doorgeven voor september.

Op 10 september zal onze jongste kleinzoon, James, opgedragen worden in de Reading Family Church. We zijn blij dat het uitgesteld kon worden zodat wij, en Paul en Esther en hun gezinnen, er bij kunnen zijn. We bidden dat hij de Heer vroeg zal leren kennen. Bid voor wijsheid voor Karen en Michael bij het opvoeden van James.

Van 12 september tot 5 november werken we weer in Azië. Rond de 19de, zo gauw als de brief van Religious Affair er is, moeten we opnieuw onze visa (allebei) en werkvergunning (Mike) vernieuwen en hopelijk krijgen we het deze keer weer voor een jaar.

In het verleden konden we het meestal in 1 dag klaar krijgen, maar moeten nu toch wel op 2 hele dagen rekenen omdat er nieuwe formulieren enz. bij gekomen zijn en alles veel langer duurt.

De medische verklaring voor Mike's werkvergunning moet eerst nog gedaan worden zodat het bij al de andere formulieren gevoegd kan worden. Het is altijd toch weer spannend en we weten nooit of alles zonder problemen verloopt. Bid voor geduld. We zijn daar in gehoorzaamheid aan de roeping van de Heer. Hij is onze Werkgever! Handelingen 22:21! "Ga..IK zal u zenden.."

Dank voor jullie meeleven, giften, gebed en bemoedigingen,

Hartelijke groet,

Mike en Wilma