MikeWilma Dwight

 

Beste vrienden,

Wat is het geweldig om te weten dat we altijd voor 100% op de Heer kunnen vertrouwen! Hij wankelt niet en heeft de Hele wereld in Zijn hand. God is getrouw, Zijn plannen falen niet, daar zijn we zeker van in deze onzekere tijd waarin we leven.

In april hopen we als gezin, kinderen en kleinkinderen, een paar dagen in een zomerhuisje in de bossen door te brengen. We proberen dat elk jaar te doen en zien er naar uit. Even het werk neerleggen en extra tijd voor elkaar te hebben. We zijn de Heer zo dankbaar dat dat mogelijk is.

Net na Pasen, van 23 april - 6 mei hoopt Mike in India te zijn voor leiderschapstrainingsweken met Betel-leiders. De eerste dagen zal dat in het zuiden zijn in de plaats waar onze kinderen hun middelbare school gehad hebben en de laatste week in Delhi. Mike zal deze keer alleen gaan omdat het voor mij helaas lichamelijk niet mogelijk is om mee te gaan. Mike zal het evangelie van Johannes onderwijzen. s ‘Avonds zijn er weer de samenkomsten voor iedereen. Het is een ontzettend vol programma en het is het hete seizoen waar de temperaturen oplopen tot in de 40 C en geen airco! Bid a.u.b. voor kracht, goede gezondheid, bescherming en, wat het belangrijkste is, geleid te worden door de Heer.

Hartelijk dank voor gebed, steun en bemoediging,

In Hem verbonden,

Mike en Wilma