Zoals u weet heeft Charlotte Hoek een prachtige tijd gehad in Zuid Afrika, waar ze als vrijwilliger de Here Jezus heeft gediend door het werk voor weeskinderen en achtergelaten kinderen.

In Nederland heeft ze het erg fijn gehad bij haar familie en vrienden en de gemeente de Schuilplaats. Charlotte heeft daarnaast hard gewerkt om weer wat geld te kunnen sparen. Maar ze heeft steeds een verlangen gehouden om terug te keren, ze voelde een heimwee naar de tijd dat ze Jezus daar mocht dienen, en naar de kinderen die zoveel liefde nodig hebben.

Nu is Charlotte terug, voor ongeveer 2 maanden, in het kinderhuis TSHEPO YA BANA (betekent Hoop voor kinderen!) in de buurt van Pretoria, Zuid Afrika. Heerlijk om de collega’s en de kinderen weer te ontmoeten!

In de komende periode hoopt ze te ontdekken wat de Here wil met haar leven: wil de Here God dat ze zich voor langere tijd gaat verbinden aan dit prachtige werk? Waarin ze kinderen die wees zijn geworden of zijn achtergelaten, mag verzorgen en helpen om te ervaren dat ze geliefd zijn, dat de Here Jezus van ze houdt. Totdat er liefdevolle adoptieouders komen, wat soms jaren duurt.

Charlotte verlangt ernaar om de Here te dienen.

Wilt u met haar meebidden voor Gods leiding hierin?