BartMarthe-2

Beste broeders en zusters,

Wat een voorrecht is het om een kind van God te zijn (Johannes 1: 12-13)! Om Hem te mogen kennen en bekend maken. Jullie daar in Nederland en wij hier in Zuid-Afrika, ook al is er een afstand, mogen we ervaren dat we hier samen aan werken.

Ons bezoek aan Europa is alweer een tijdje geleden en onze (schoon)vader heeft hierover in het vorige Gemeenteleven een kort stukje geschreven. We kijken terug op een mooie tijd in Duitsland en Nederland.

Wanneer het Gemeenteleven uitkomt, zitten we net in een overgangsfase tussen twee cursusgroepen. Het tempo zit er dit jaar aardig in. Van 9 juli tot 26 augustus bieden we weer een basiscursus aan. In september is er geen cursus, wat erg goed uitkomt, want dan hopen we dat we de trotse ouders zijn geworden van ons eerste kindje.

We zijn erg dankbaar voor de regen die sinds vier weken valt. De rivieren stromen krachtig en stuwmeren lopen met een rap tempo vol. Toch blijft het nog spannend, want de stuwmeren zijn nog minder dan de helft vol. Er zijn ook nog gebieden rondom ons waar weinig tot geen regen gevallen is. We blijven God vertrouwen om het ook daar te laten regenen op de juiste tijd.

Gods zegen,

Marthe en Bart van Dijk

Gebedspunten:

- Dank en bid voor de zwangerschap. Alles verloopt tot nu toe erg goed, bid dat dit tot het einde zo zal blijven.

- Bid voor kracht en energie in het werk, maar ook voor wijsheid om op de juiste momenten rust te nemen.

- Bid voor de studenten waar we mee mogen werken, dat de Geest van God hen zal leiden.

- Dank voor de regen en bid dat er nog meer mag vallen.

 

 

 

 

 

Meer informatie over Bart & Marthe >>  via deze link