Kerstwandeling in het Ledeboerpark en flasmob.

Evenals voorgaande jaren zal er op zaterdag 16 december weer een Kerstwandeling worden gehouden in het Ledeboerpark. Honderden lichtjes in het park leiden de bezoekers langs taferelen die het kerstverhaal verbeelden. Ondertussen zal de midwinterhoorn worden geblazen en staat aan het eind van de wandeling de koffie en chocomelk klaar bij het Lammerinkswönner, waar kerstliederen worden gezongen.

Een geweldig mooi evangelisatieproject waar we met 10 Enschedese kerken mogen uitstralen wat Christus voor ons betekent en ook voor de inwoners van Enschede wil betekenen. God wil met Zijn liefde alle mensen bereiken. En Hij schakelt ons daarbij in door samen mee te werken aan deze kerstactiviteit. Twee jaar geleden trok dit gebeuren ruim 3000 bezoekers.

Als Schuilplaats hebben we de opdracht gekregen het tafereel van de herberg uit te beelden.

Het is de bedoeling dat de herberg door ons wordt gemaakt en ingericht. Ook zijn er figuranten nodig die het tafereel uitbeelden. Ziet u daarin een rol voor u weggelegd of beschikt u over kleding die passend is in een herberg uit die tijd, of heeft u geschikte attributen, dan kunt u zich melden bij ondergetekende. Daarnaast zoeken we mensen die de herberg kunnen fabriceren, handige knutselaars dus.

Op dit moment willen we u vragen om alvast glazen potten te sparen. Graag de iets grotere potten, zodat het vlammetje van de waxinelichtjes niet uitgeblazen wordt.

Flasmob. Vorig jaar hebben we met een grote groep mensen uit de diverse kerken als flahmob het "Ere zij God" gezongen in het centrum van de stad. Dit jaar willen we dit opnieuw doen. Het is de bedoeling dit op vrijdag 22 december te laten plaatsvinden. Plaats en tijd worden later bekendgemaakt.

Voor meer informatie kunt u bij mij terecht en op de facebookpagina.

Tot zover voor nu, binnenkort hoort u meer van ons. Dat zal tijdens de mededelingen in de kerk gebeuren.

Een hartelijke groet namens de Evangelisatiecommissie en

Jan Noordman.