♫♪ De muzikale fruitmand ♪♫

U heeft er misschien in de kerkgangen al weleens wat van gehoord, de Schuilplaats heeft sinds augustus een muzikale fruitmand. Maar wat doen we, en wie zijn we en hoe zijn we ontstaan?
Voor de zomervakantie kwamen Anne Kroon en Annette Hoek samen op het idee om te willen starten met een muzikale fruitmand. Ze wilden beiden wat doen voor de gemeenteleden die niet meer in staat zijn de samenkomsten te bezoeken. Juist deze gemeenteleden willen we laten merken dat ze niet vergeten worden en nog steeds bij de gemeente horen. Dit willen we doen door de gemeenteleden te bezoeken en samen wat liederen te zingen. In augustus zijn we gestart en in nauw contact met de diaconessen, hebben we de eerste bezoeken afgelegd. We vragen altijd of er verzoekliederen zijn en die zijn er…een absolute favoriet is GK 52,  Lichtstad met uw paarlen poorten, bij 7 van de 9 gemeenteleden die we al bezocht hebben stond dat prachtige nummer op het verzoeklijstje.
Wat een bemoediging en verrijking is het voor de gemeenteleden die wij bezoeken, maar ook voor ons, het is erg fijn samen God te loven en te prijzen. En wat is het een Zegen om te zien dat bij een dementerende zuster van ons, de voor haar bekende liederen binnen komen, ze zong mee en een glimlach kwam op haar gezicht.
We hebben nog mensen op ons lijstje staan om te bezoeken en alle bezochte mensen willen ons graag terug zien, dus dat doen we komend jaar zo de Here wil zeker. Maar mocht u na het lezen van dit stukje vragen hebben of mensen willen voordragen voor een bezoekje van de Muzikale fruitmand neem dat contact op met Anne Kroon 053-7851316 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan vullen we ons lijstje aan.

Gods Zegen namens,
Anne Kroon, Annette Hoek, Geert Wijnsma, Gerard Franken en Jeanette Langenberg