Bijbelklassen

Op maandag 11 september beginnen we weer met de Bijbelklassen. Deze eerste bijeenkomst is gemeenschappelijk en begint voor beide groepen op 19.00 uur. Ook de ouders worden voor deze eerste bijeenkomst verwacht.

Na deze datum worden de jongeren van 12 en13 jaar om 18.30 uur en de jongeren van 14 en 15 jaar om 19.15 uur verwacht. Het is de bedoeling dat onze jongeren in totaal 2 x 2 jaar de Bijbelklassen volgen. Wanneer ze met hun 15de jaar naar het Jeugdappel gaan is het de bedoeling dat ze nog wel het laatste jaar van de Bijbelklassen blijven volgen, zodat ze ook de volle twee jaar in de oudste groep meegedraaid hebben. Wilt u er op letten dat de jongeren op tijd aanwezig zijn en een Bijbel, schrift en pen bij zich hebben?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maranathadienst

Op zondagavond 24 september wordt een Maranathadienst gehouden waarin ds. Th. Niemeijer zal spreken over de 'Identiteit van de antichrist'. We hebben in de gemeente dan al stilgestaan bij de thema's 'de geest van de antichrist' en 'de weerhouder van de antichrist'. Het gaat hier dus om een boeiend vervolg op deze voorgaande toespraken. Aan deze avond zal muzikale medewerking verleend worden.

Voorafgaand aan deze dienst liggen de flyers en affiches voor u klaar om daarmee uw kennissen voor deze bijzondere dienst uit te nodigen. Mogen we ook dit keer weer op uw medewerking rekenen?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Doopdienst

Het ligt in de bedoeling om op zondagmorgen 22 oktober weer een doopdienst te houden. De Here Jezus geeft aan zijn apostelen de opdracht om het evangelie te verkondigen én hen te dopen die in deze boodschap geloven. Wij willen hierin aan Hem gehoorzaam zijn. Wanneer je in de Here Jezus gelooft, dan wordt het tijd om in dat geloof ook gehoorzaam te

worden door je te laten dopen. Er staat niet zomaar in de Bijbel: Wie gelooft en zich laat dopen zal behouden worden!

Aanmelden kan via één van de oudsten of de voorganger.

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

♫♪ De muzikale fruitmand ♪♫

U heeft er misschien in de kerkgangen al weleens wat van gehoord, de Schuilplaats heeft sinds augustus een muzikale fruitmand. Maar wat doen we, en wie zijn we en hoe zijn we ontstaan?
Voor de zomervakantie kwamen Anne Kroon en Annette Hoek samen op het idee om te willen starten met een muzikale fruitmand. Ze wilden beiden wat doen voor de gemeenteleden die niet meer in staat zijn de samenkomsten te bezoeken. Juist deze gemeenteleden willen we laten merken dat ze niet vergeten worden en nog steeds bij de gemeente horen. Dit willen we doen door de gemeenteleden te bezoeken en samen wat liederen te zingen. In augustus zijn we gestart en in nauw contact met de diaconessen, hebben we de eerste bezoeken afgelegd. We vragen altijd of er verzoekliederen zijn en die zijn er…een absolute favoriet is GK 52,  Lichtstad met uw paarlen poorten, bij 7 van de 9 gemeenteleden die we al bezocht hebben stond dat prachtige nummer op het verzoeklijstje.
Wat een bemoediging en verrijking is het voor de gemeenteleden die wij bezoeken, maar ook voor ons, het is erg fijn samen God te loven en te prijzen. En wat is het een Zegen om te zien dat bij een dementerende zuster van ons, de voor haar bekende liederen binnen komen, ze zong mee en een glimlach kwam op haar gezicht.
We hebben nog mensen op ons lijstje staan om te bezoeken en alle bezochte mensen willen ons graag terug zien, dus dat doen we komend jaar zo de Here wil zeker. Maar mocht u na het lezen van dit stukje vragen hebben of mensen willen voordragen voor een bezoekje van de Muzikale fruitmand neem dat contact op met Anne Kroon 053-7851316 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan vullen we ons lijstje aan.

Gods Zegen namens,
Anne Kroon, Annette Hoek, Geert Wijnsma, Gerard Franken en Jeanette Langenberg

♫♪ De muzikale fruitmand ♪♫