De Marriage Course

Of je nu één jaar getrouwd bent of al meer dan 30 jaar: de Marriage Course is een aanrader als jullie je relatie willen verdiepen.

Op de site van de Marriage Course www.marriagecourse.nl worden vijf redenen genoemd waarom je zou willen/kunnen meedoen aan deze cursus.

Reden 1: Een leuk uitje

De Marriage Course is een leuk en ontspannen uitje voor twee. Het is een dynamisch geheel van gezellig samen eten, herkenbare ervaringen van cursusleiders en filmpjes uit het cursusmateriaal, afgewisseld met oefeningen en vragen die je met z’n tweeën bespreekt.

Reden 2: Investeren in je relatie

Door de bijeenkomsten en de thuisopdrachten investeer je in je relatie. Stellen die de cursus gevolgd hebben geven vaak aan dat ze dichter naar elkaar zijn toegegroeid.

Reden 3: Je doet het samen

Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt samen. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je hebt alle ruimte om de tijd voor elkaar te nemen. Elke bijeenkomst levert eyeopeners en onderlinge herkenning op.

Reden 4: Toegankelijk en praktisch

De Marriage Course pakt de essentiële onderwerpen van je relatie op. De cursus is geen zware kost, maar draait niet om spannende thema’s heen. Onderwerpen worden op een toegankelijke en praktische manier gebracht.

Reden 5: Voorkomen is beter dan genezen

De cursus heeft ook een preventieve werking. Waar meer dan een derde van de huwelijken in een scheiding eindigt, is voorkomen beter dan genezen. Het geeft natuurlijk geen garantie op een goede relatie, maar de Marriage Course helpt je wel meer grip te krijgen op je relatie.

Dit najaar begint er weer een cursus. De informatieavond op donderdagavond 21 september is van 20.00 – 22.00 uur in de Renatakerk, Brinkstraat 70, 7512 EE Enschede. Je krijgt dan meer te horen over de inhoud en de kosten van de cursus. De ‘echte ‘ cursus vindt plaats op zeven donderdagavonden in oktober, november, januari en februari. De exacte data worden eind augustus bekend gemaakt.

Lijkt het je wat? Wil je meer weten? Je bent van harte welkom op de informatieavond op

21 september 2017. Graag aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk ook op onze Facebookpagina: Marriage Course.

Als je vragen hebt, kun je terecht bij: Cees en Mattie van Westen, 053-4764569

Harry en Joke Lukens, 053-2200138

Jeroen en Klaske Goudt, 053-4783099