Iedere zondag om 10:00 uur en 18:30 uur: Samenkomst

Iedere dinsdag om 20:00 uur to 21:00 uur: Bijbelstudie en bidstond

 

Bijzondere diensten (D.V.)

 

 

 

2 juni:  De dag dat dit gemeenteleven wordt uitgereikt. De ochtenddienst wordt geleid door br. Niek Boeder. (De vorige keer, de avond van 19 mei dat hij zou komen, stond hij anderhalf uur in de file! Hij heeft gebeld en gezegd dat hij het niet meer kon redden. Maar gelukkig was onze broeder Th. Niemeijer bereid om in te vallen, zo maar, geheel onverwacht.  Dat was mooi.)

En omdat het de eerste zondag van de maand is, vieren we ’s-avonds op 2 juni weer het Heilig Avondmaal, onder leiding van br. Hans Witmer.


9 juni: Pinksterfeest! We mogen erbij stilstaan dat de Here Jezus de Trooster heeft gezonden die altijd bij ons is! De Heilige Geest is in onze harten uitgestort, door Wie wij kunnen uitroepen: Abba, Vader! De ochtenddienst zal geleid worden door br. Hans Frinsel, die u al enkele keren hebt mogen meemaken in de gemeente. Een jonge broeder met een fijn woord! En ’s-avonds wil, zo de Here wil,  br. Robert Kuipers voorgaan, onze broeder die inmiddels al vaker het Woord mocht doorgeven.

 

16 juni: In de ochtend gaat, DV, een broeder voor die al een tijd niet meer is geweest vanwege zijn drukke agenda: br. Bert Boer.  Een geliefde spreker.

Wie in de avonddienst voorgaat weet ik nu nog niet. Er was in voorzien maar door omstandigheden heeft die broeder plotseling moeten afzeggen. U hoort tijdig wie zal voorgaan.

 

23 juni:  In de ochtenddienst hoopt br. Frank Spee voor te gaan, ook hem hebt u al vaker kunnen meemaken. Hij heeft een opbouwend woord. En in de avonddienst is er een Maranathadienst onder leiding van de bekende br. Leander Janse. In de laatste keer dat hij sprak over David in een schijnbaar uitzichtloze situatie, werden velen bemoedigd. Muzikale medewerking wordt gegeven door Gospelgroep Le Mot Chanté uit Sibculo