Iedere zondag om 10:00 uur en 18:30 uur : voorganger Ds. Th. Niemeijer

Iedere dinsdag om 20:00 uur to 21:00 uur: Bijbelstudie en bidstond

 

Bijzondere diensten (D.V.)

 

1 April wordt 's morgens de doopdienst gehouden waaraan ons Gospelkoor Metanoia haar muzikale medewerking zal verlenen. 's Avonds wordt een Paas-evangelisatiedienst gehouden, waaraan het Christelijk Gemengd Zangkoor Sursum Corda uit Lintelo, onder leiding van Joke Franken, zal meewerken.

 8 April zullen de kinderen van de zondagsschool enkele liederen in de morgendienst zingen en zal het combo in deze morgendienst de muzikale begeleiding verzorgen. 's Avonds zijn we voor de jeugddienst, waarin br. R. Wichers zal spreken, uitgenodigd.

 15 April verwachten we in de morgendienst br. Gerrit Beking en 's avonds hoopt br. R. Lamain (de vader van onze secretaris!) te spreken.

 22 April wordt 's avonds een Maranathadienst gehouden waarin ds. Theo Niemeijer zal spreken over het thema: 'Een plotselinge evacuatie van alle christenen'

De muzikale medewerking wordt verzorgd door Gospelkoor ‘Reach out’ uit Wierden. (zie Flyer)

 29 April hoopt in het kader van een ruildienst in beide diensten ds. H. Witmer voor de gaan. Uw eigen voorganger hoopt deze zondag in Goor te spreken.

 6 Mei zullen de kinderen van de zondagsschool in de morgendienst voor ons zingen en vieren we in de avonddienst het Avondmaal.